Dashimaki Tamago

Bahan:

  1. Telur 4 btr
  2. Gula 1 sdt
  3. Dashi 60 ml (1 sdt dashi bubuk dilarutkan di air)
  4. Shoyu/tsuyu 2 sdt

Cara Membuat:

  1. Kocok telur dan campur semua bahan sampai merata.
  2. Panaskan wajan, oleh dengan minyak, tuang 2/3 adonan telur, aduk-aduk, sisihkan ke pinggir wajan.
  3. Tuang 1/3 sisa adonan telur, gulung ke dari sisi. Ulangi sampai adonan habis.
  4. Cara menggulungnya bisa dilihat di sini: http://cookpad.com/recipe/253305.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s